Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

Φοιτητικές Εκλογές '13Την Τρίτη 09/04/2013, κατόπιν Γενικής Συνέλευσης, ο Φοιτητικός Σύλλογος του Τμήματος αποφάσισε να μη συμπορευτεί με την πανελλαδική γραμμή των φοιτητικών εκλογών, όπως ορίζονται σε όλες τις σχολές την ίδια ημέρα κάθε χρόνο. Αποφάσισε να ορίσει διαφορετική ημερομηνία, κατά την οποία θα λάβει μέρος η εκλογική διαδικασία προς ανάδειξη εκπροσώπων του συλλόγου, να μην υπακούσει στις καθοδηγούμενες προσταγές κομματικών παρατάξεων και να αποκοπεί από τα πολιτικά συμφέροντα των τελευταίων.

Ωστόσο, οι παραταξιακοί ακόλουθοι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και ΠΚΣ, χωρίς να συμμορφωθούν με το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης, την Τετάρτη 17/04/13, διεκπεραίωσαν "δικές τους" εκλογές στο χώρο της σχολής, με σφραγίδα των παρατάξεων - κι όχι του φοιτητικού συλλόγου - και αυτοσχέδια εφορευτική επιτροπή. Αξίζει να σημειωθεί ακόμα, ότι εκπρόσωποι της ΔΑΠ, στο διάστημα της εβδομάδας που προηγήθηκε, προέβηκαν σε τραμπουκισμούς εναντίον εκπροσώπων και μελών του φοιτητικού συλλόγου που υποστήριξαν το εν λόγω ψήφισμα, εξαπολύοντας μέχρι και απειλές. 


7 σχόλια:

 1. δεν είμαι σε κανένα κώμα άλλα οχι βρε παιδιά και ντραπουκισμους που τους ειδατε ε? η οι απειλες έλεος τι αλλο θα σκεφτείτε εσείς οι δήθεν ανεξάρτητοι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γνωρίζουν πολύ καλύτερα αυτοί που τις έλαβαν και φυσικά αυτοί που συμπεριφέρθηκαν αναλόγως.
  Επομένως οι εντυπώσεις σου είναι περιττές.
  (Κι έστειλες και την ορθογραφία σε κώμα...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. όσο είμαι στη σχολή δεν είδα κάτι τέτοιο και όχι περιττές οι εντυπώσεις μου (διότι με αυτό δείχνετε ότι όποιος δεν σας ακολουθεί δεν έχει και λόγο, άρα κάνετε εσείς ότι θέλετε)! και είμαι στη σχολή και βλέπω ποιοι μιλάνε ωραία και ποιοι όχι. και όσο εσύ μένεις στην ορθογραφία μου τόσο φαίνεται ότι είστε κολλημένοι στα φαινόμενα παρά στην ουσία των πραγμάτων! ευχαριστω ;-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οι δράσεις δεν περιορίζονται μόνο στους χώρους της σχολής. Έχουν επεκταθεί και στο να χτυπάνε τα κουδούνια στα σπίτια φοιτητών...
  Δεν επεσήμανα το ορθογραφικό σου λάθος χρησιμοποιώντας το ως επιχείρημα. Αν θες, μαθαίνεις. Αν όχι, δικό σου πρόβλημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. I mаy get arounԁ to doіng something
  sіmіlaг myself гeal sоon, іf Ι can find the funding.


  my ωebpage ... cash loan fast

  ΑπάντησηΔιαγραφή