Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Και Καλα Επανασταση

'Οπως έχει αποδείξει η ιστορία, αλλά και η προσωπική μας εμπειρία, η επαναστατική δράση του ΚΚΕ και κατα συνέπεια της ΚΝΕ και της ΠΚΣ συμπυκνώνεται σε προβοκατόρικες δράσεις εναντίον οποιουδήποτε αυθόρμητου κινήματος, που δεν υπόκειται στην καθοδήγηση και περιφρούρηση τους.
Η ΠΚΣ, μια παράταξη, σαθρή απ' τα θεμέλια της και χωρίς σταθερή άποψη, αλλά υποκινούμενη από προσωπικά συμφέροντα, πότε προτείνει κατάληψη και μετά από λίγο αλλάζει “γραμμή” πλέυσης και προτείνει ανοιχτές σχολές και νέες μορφές αγώνα που ποτέ δεν γίνονται.
Στις 6 Δεκεμβρίου 2008 με τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, εκτός του ότι προστέθηκε, ένα ακόμα θύμα στη μακριά λίστα του κράτους, άναψε τη σπίθα για μία εξέγερση χωρίς επιστροφή και δυνάμωσε περισσότερο από ποτέ το αίτημα του κόσμου για ριζική και εκ θεμελίων αλλαγή.
Η κοινωνική εξέγερση μεταφράστηκε από το ΚΚΕ ως υποκινούμενη από μυστικές υπηρεσίες του εξωτερικού.Συνέχισαν λοιπόν τις περιφρουρημένες και διασπώμενες από το υπόλοιπο κίνημα, πορείες τους αποσπώντας έτσι τα συγχαρητήρια του ΛΑΟΣ.
Φυσικά όταν πραγματοποιούνται εξεγέρσεις στο εξωτερικό όπως για παράδειγμα στα προάστια της Γαλλίας ή στην Παλαιστίνη, μιλούν για επανάσταση. Όταν όμως αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα μιλούν για προβοκάτσια.
Τέλος όσοι υπογράφουμε αυτό το κείμενο, θεωρούμε αδιανόητο η ΠΚΣ που δηλώνει επαναστατική και ανατρεπτική, να μην προσπαθεί να σπάσει την γραφειοκρατία της σχολής και ουσιστικά να υπηρετεί τους μηχανισμούς της.

Αυτόνομη Ομάδα Φοιτητών
Σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου