Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Κλέβει και σκοτώνει.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΕΝΩ ΚΛΕΒΕΙ ΡΙΦΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕ.

Στις 25-2-09 ο ειδικός φρουρός Νίκος Ξυπολιτάκης της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Χανίων,με πρόσχημα το κυνήγι, κλέβειρίφια κοντά στη Σούγια. Γίνεται αντιληπτός απότον διερχόμενο κτηνοτρόφο Ευτύχη Ζαμπιάκη τον οποίο εκτελεί εν ψυχρώ,ρίχνοντας του επιπλέον και χαριστικήβολή στο κεφάλι, μόνοκαι μόνο για να μην χαλάσει ηκαριέρα του σαν φύλακα του νόμου και τηςτάξης με την αποκάλυψη τηςζωοκλοπής. Στη συνέχεια, μέχρι να φτάσει στοαυτοκίνητο του για να το σκάσει, αποπειράται νασκοτώσει όποιον περνά και τον βλέπει γιανα μην υπάρχουν μάρτυρες. Πυροβολεί 5 φορές χωρίς να πετύχει τον Γ.Φαλαγγάρη, ο οποίος γλιτώνει κάνοντας ελιγμούς και επιταχύνοντας με τοταξί πουοδηγούσε.. Πιο πέρα τραυματίζει στον ώμο καιστο κεφάλι τον Μ. Πυροβολάκη, που γλιτώνει οδηγώνταςαιμόφυρτος.Τώρα πάνε να βγάλουνε το δολοφόνο τρελό. Πριν 9 μήνες όμως που διορίστηκε, πέρασεμε επιτυχία τα ψυχομετρικά τεστ και ποτέ δενείχε δείξει σημάδια διαταραχής.Πρόκειται για ψυχρό εκτελεστή που δεναφήνει μάρτυρες, σύμφωνα με τιςκαλύτερες παραδόσεις της μαφίας. Αν είχε σκοτώσει μετη μία το Γ. Φαλαγκάρη θα είχε τοχρόνο να φύγει χωρίς να τον δει άλλος καισήμερα θα έκοβε βόλτες ένοπλοςστην πόλη γύρω από τη φυλακή. Γι' αυτό και η πρώτητου κουβέντα στη σύλληψη του ήταν:"Μου γλίτωσε ο καργιόλης ο ταξιτζής".

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ;

Ειδικός φρουρός δολοφόνησε τον Ευτύχη Ζαμπιάκη.Ειδικός φρουρός δολοφόνησε το Δεκέμβρητον δεκαπεντάχρονο Αλέξη Γρηγορόπουλο.Ειδικός φρουρός, με σύνεργο μπάτσο,δολοφόνησε τον δεκαεπτάχρονο ΗρακλήΜαραγκάκη κοντά στα Ανώγεια. Ο κατάλογος των ένστολων που σκοτώνουνείτε εντός είτε εκτόςυπηρεσίας δεν έχει τελειωμό. Δεν τους φτάνανε 50.000 μπάτσοι, πήρανε και5.000 που ανάμεσα τους αφθονούν οι φασίστεςκαι τα κωλόπαιδα, και τους κάνανεειδικούς φρουρούς. Τους δώσανε μία στολή νακαμαρώνουνε, ένα όπλο νασκοτώνουνε,τους ξεσηκώσανε τα μυαλά και τουςεξαπολύσανε σε χωριά και πολιτείες. Καθόλου παράξενο που σκοτώνουν. Γι'αυτότους οπλίσανε, γι 'αυτό τουςεκπαιδεύσανε, γι 'αυτό τους προορίζουν: γιανα φυλάξουν με τα όπλα τους τον πλούτο τωνλίγων, από την εξέγερση των πολλών πουέρχεται. Που ξέρουν ότι έρχεται, γιατίτο ποτήρι όσο πάει και ξεχειλίζει.Καθόλου παράξενο που, ότανσκοτώνουν με δική τους πρωτοβουλία, τουςχαϊδεύουν. Όποιος θέλει δαγκανιάρικοσκυλί, άμα δαγκάσει δεν το δέρνει.
ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ

Πολλά ακούγονται, λιγότερο ήπερισσότερο διασταυρωμένα. Ας τα πούμελοιπόν ανοιχτά, δημόσια.· Αληθεύει πως, κατά τη σύλληψη τουδολοφόνου,βρέθηκαν τα ρίφια που είχε κλέψει; Αν ναι,γιατί δεν ανακοινώθηκε;· Αληθεύει πως τρεις μήνες πριν, σε μπλόκοσταΚεραμειά, πιάστηκε ο ίδιος γυρνώντας απόκυνήγι με σκοτωμένα ρίφια; Αν ναι,ποιοι κουκούλωσαν την υπόθεση;· Αληθεύει πως, πριν προσληφθεί, είχεκατηγορηθείγια βαριές σωματικές βλάβες και"καθάρισε" με επέμβαση τοπικού πολιτικού;· Αληθεύει πως ο ίδιος πολιτικός τον διόρισεειδικό φρουρό; Αν ναι, ποιος είναι αυτός οπολιτικός; Μήπως αυτός πουνιαουρίζει στα κεραμίδια;

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΣΟ Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.
ΟΣΟ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΝΕΣ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ


ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΡΟΖΑ ΝΕΡA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου